CHCI MLSAT HNEDMáte dotaz? 603 424 268
(Po – Ne: 8:00 – 16:00)

CHCI MLSAT HNEDMáte dotaz? 603 424 268 (Po – Ne: 8:00 – 16:00)

Vyberte pobočku:
Přihlášení
0 Košík je prázdný
V košíku není ani drobek.
 
Croissant máslový v plné velikostiCroissant máslový v plné velikosti
Croissant máslový v plné velikosti

Croissanty polotovar

Váš oblíbený máslový croissant přizpůsobený na domácí přípravu, stačí nechat nakynout a upéct.

Návod na přípravu:

1. Hluboce zamrazené croissanty opatrně vytáhneme z obalu a rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Je důležité myslet na to, že croissanty zdvojnásobí svou velikost, a proto je třeba jim dopřát prostor.

2. Takto rozložené croissanty necháme kynout při pokojové teplotě 5-7 hodin, přesná doba záleží na teplotě a vlhkosti.
Tip Ollies: croissanty si rozložte na plech, než půjdete spát a ráno po probuzení jen upečete

3. Správně vykynutý croissant je zhruba dvakrát tak větší, než byl a jeho konzistence je pěnová a při doteku třepavá.

4. Vykynuté croissanty těsně před vložením do trouby potřeme rozkvedlaným čerstvým vejcem, aby byly krásně lesklé.

5. Pečeme v rozehřáté troubě na 165 stupňů 15-20 minut, zde opět záleží na troubě, hotové croissanty však poznáme tak, že mají krásně zlatavou barvu a krásně nám rozvoní celou kuchyň.

K dispozici od úterý 13. 4. 2021.

99 Kč
Balení
baleni

Pobočky Ollies

Výběr pobočky

Rozvoz

Osobní odběr

Bistro

Bistro je momentálně dostupné pouze pro tyto pobočky:

Rozvoz

Osobní odběr